Jag måste starta med att tacka Daniel och Patrik för att få vara en del av #Kanjagkandu. Daniel motiverade med fina ord varför jag passade in i deras grupp. Mitt fokus är inte att få den snabbaste tiden eller komma först över mållinjen, mitt fokus är att få vara en del av ett magiskt nätvärk av träningsglädje där jag får utmana mig och min kropp utifrån min egna förmåga.

Efter jag gjorde min första IRONMAN 2015  hamnade jag i en svacka i min träning, där jag fick prestationsångest så fort jag gjorde ett dåligt träningspass. Att stå på startlinjen till ett lopp var fruktansvärt. Träningsglädjen var borta. Jag bestämde mig för att inte springa några lopp under sommaren 2016. Loppen gav mig ångest och det är inte det jag vill att min träning ska speglas av. Det visade sig var ett bra val. Jag fick perspektiv på min träning och ändrade mitt fokus och fick ett nytt tänk. Efter sommaren 2016 hittade jag tillbaka till det jag älskar, att få högpuls och springa mig svettig i skogen. Jag bestämde mig för att anmäla mig till IRONMAN 2017 men utan några mål om prestation. Hur har året nu gått? DET HAR GÅTT! Jag har träffat underbara människor detta år som är lika träningstokiga som jag själv. Jag har genomförde SWIMRUN i Kalmar utan klocka och startade sist i ledet. Det vill säga prestationsångesten är nedgrävd och det ska den förbli.

  

 

Men nu en vecka innan IRONMAN ska jag erkänna att jag är nervös. Kliar i magen och folk har redan börjat lägga upp bilder om vädret. Men jag har lovat mig själv att jag ska ta in ALLT detta år. Jag ska njuta av min fina familj och underbara vänner som bokat hotell eller åket mitt i natten för att komma och heja på oss från start till målgång <3

 

Jag har tidigare haft en blogg så jag kopierade in dessa inlägg om någon är intresserad av att läsa. I mina inlägg kommer ni med stor sannolikhet också stöta på min man och min hund, Malva då båda är en stor del av min träning.

 

Jag kommer också att starta en löpargrupp för nybörjare i september där jag kommer försöka inspirera människor till att hitta  glädjen i löpning som jag känner. Varje torsdagar kl.18 kör jag även styrketräning för konditionsidrott på Friskis i Kalmar, häng på! Sen hoppas jag att även att min blogg här kommer att kunna inspirera människor till att våga utmana sig själva. Kroppen är magisk och vi ska ge den vad den vill ha, rörelse! #Blidittbästajag #Kanjagkandu

// Linn