Hej på er! 😀

Vilket år vi har haft va? Ja själv är jag iallfall väldigt nöjd med mitt år! Jag tänkte lite kort sammanfatta idrottsåret och addera lite mer vad som hänt och inte hänt i livet. Trevlig läsning 😉

Januari:
Sjukdom under ganska många veckor i början av året så det blev ganska klent med träning.

Februari:
Första tävlingen gick av stapeln i form av Engelbrektsloppet. Ett lyckat lopp för min del med en rejäl putsning av tiden från året innan. Engelbrektsloppet fick bli avslutet på min andra svenska klassiker (jag ser det dock lite som en fusk-klassiker men tänker ändå räkna den 😉 ).

Mars:
Äntligen dags för Vasaloppet! Jag hade på bara två månaders tid lyckats gneta ihop ett 60 tal mil på skidorna och kände mig hyggligt förberedd. Loppet var både roligt och lyckat trots det bedrövliga underlaget och jag tog mig i mål på en tid jag var nöjd med. 7.10 landade jag på.

Som jag såg ut utan kropp på vasaloppet 🙂

April:
Nu fick cykeln rulla sina första mil ute på de bara vägarna. Glädjen var total och vårkänslorna spratt ut i benen mina 😀

Maj:
Träningsläger med QW. Förta riktiga tillfället att lära känna mina klubbkamrater lite mer och där fick jag banne mig mersmak! Hoppas på ett liknande läger 2016!! 😀
Dessutom så sprang jag Blodomloppet och var bara knappt minuten ifrån sub 40 på milen. 2016 ska jag under 40!

Juni:
Vätternrundan och Vansbro Triathlon – Vilka sjukt bra lopp! Vätternrundan fixade jag under 9 timmar och var/är helt galet nöjd med det!

Efter målgången i Motala

Vansbro Tri var min första riktiga tri tävling. Halv IM distans dessutom. Galet fint väder. en fantastiskt publik och en jäkligt kul bansträckning gjorde detta till en av de absoluta höjdpunkterna på året!

Med medaljen från Vansbro

Juli:
Vansbrosimningen och den lokala OCR tävlingen Tough Race kördes återigen. Jag fick dessutom äran att springa Tough Race dubbelt för att filma lite åt Daniel och Tough Race. Hur kul som helst och sjukt jobbigt under första vändan när jag verkligen satsade på att springa fort! Rekommenderas till alla er som vill testa på hinderbana! www.toughrace.se
Vid Vansbrosimningen satte jag ett nytt pers med tiden 52.25 vilken var en putsning med ca 10 minuter. Kul att simträningen gett resultat!

Augusti:
Tyvärr drogs jag med inflammation i luftrören under ca 5 veckors tid och kunde knappt träna under hela augusti. Jag fick avstå vår egen triathlontävling ”Ornäs Triathlon” och istället agera funktionär som visserligen var himla kul det med.
Sen drog jag iväg till Kalmar för att spana in alla grymma triathleter som skulle genomföra denna enorma prestation! Det såg sjukt roligt ut och jag längtar som en tok tills Augusti 2017 när det är min tur att köra 😀

Nästa år springer jag härigenom

September:
Kom så sakteliga igång med träningen igen och kunde efter ganska mycket OM och MEN komma till start i Lidingöloppet.
Målet var att klara 3.10 för att greja superklassikern. 2.45 blev det trots förkylning i kroppen och inte bara superklassikern utan även ett nytt pers var bärgat! GLÄDJE!!

I mål med en färsk superklassiker och pb

Oktober:
Lugn månad med lite firande av 31-års dag och även att jag ju faktiskt lyckades greja superklassikern. Kom även igång med simträningen igen vilken kändes sjukt tung!
Familjen utökades ju dessutom med en kvinna vid namn Sensa (triathloncykeln för den som trodde annat ;).

Sensa

November:
Ännu en transportmånad med ganska mycket träning och även någon utekväll. I övrigt inte mycket att nämna.

December:
Vad kunde den där julmånaden bjuda på då? Lite stress över att få alla julklappar inköpta såklart (jag köpte faktiskt de sista på julafton). Men ett nytt pb lyckades jag faktiskt även få till! Totalt 47 km löpning på 3 dagar är för mig ett rekord så det tar jag med mig. I övrigt har det hunnits med ganska många timmars träning men framförallt ganska effektiva träningspass istället för så många långpass. Dessutom så blev det två pass inomhusfotboll som nog ändå är bland det roligaste jag vet!

Tomtens röda kläder låg i tvätten

Så för att summera året så är jag väldigt nöjd med mina resultat i nästan samtliga lopp jag varit med i! Jag har fått bukt på min ansträngningsastma vilket har gjort tydliga förbättringar, framförallt under de tyngre intervallpassen.
Jag har anmält mig och därmed satt upp nya träningsmål för 2016.

 

Sen finns det ju ett liv i övrigt också. Framförallt är det väl så att jobbet har gått rejält framåt med en bra försäljningsökning sett till hela året men främst under hösten. Håller det i sig så ska det nog snart finnas budget för lite mer långväga tävlingsutmaningar bl.a. 🙂 Men främst så tycker jag det är jäkligt kul att fler och fler kunder ser fördelar och förtroende för att jobba med mig som leverantör. Under 2016 så ska förhoppningsvis win-win konceptet nå ännu fler kunder 🙂

Barnen har blivit ett år äldre, smartare och längre. Snart växer dom väl om deras kortis till Pappa 😛 Grymt duktiga är dom iallafall och jag är som alltid superstolt över dom.

 

Så nu saknas det väl bara att jag träffar på den där extra speciella kvinnan som det finns en vakant plats för i mitt liv. Så känner du (är du?) en tjej, mellan ca 25-35 år, som gillar träning (gärna något inom triathlon 😀 ) och som av ett under råkar vara singel, ja då ser jag bara möjligheter 😀

Blir det någon kärlek 2016?

Sist men inte minst så vill jag önska er alla:

Gott Nytt År!! ??

Hoppas 2016 blir ert bästa år någonsin!