Igår åkte jag upp till Göteborg för att vara med i Toughest Göteborg 2015.Det är ett lopp på ca 8km med 40 olika hinder, med allt från lerbad till att klättra i rep. 

Ett tufft lopp, men sjukt roligt. Jag har alltid gillat att bli smutsig, så att hoppa ner i ett djupt lerbad passar mig perfekt=) 
Jag åkte upp för att springa med mitt jobb och vi var 19 startade. Alla var taggade till tänderna=) Det var tävling i luften och alla var ivriga att komma iväg. 

Startskottet går och vi börjar utmaningen, jag går ganska lugnt ut i början för att bli varm i kroppen, så efter ca 2 km så känner jag mig varm och börjar öka takten. 

efter ett tag så märker jag att jag ligger 3a bland alla mina kollegor så jag blir taggad till tusen och tänker att jag ska ta hem denna vinsten. Jag känns som att jag håller ett bra tempo men vet inte hur snabbt jag springer eftersom att jag inte har med min klocka. Efter ca 4 km så ser jag ryggarna på 1 an och 2 an, jag börjar springa ännu snabbar, tänker fortfarande detta ska jag vinna. Jag passerar dom och fortsatte att beta av hindren som var kvar fram till mål. Väl i mål så kände jag mig trött och glad. jag kom in som nr1 med 4 minuter tillgodo, 
min idag har jag ganska mycket träningsvärk, 

sjukt kul tävling måste jag säga, ni som inte testat hinderbanor borde göra det.