Måste säga att jag tycker själv att jag både slutade 2017 på en riktigt bra sätt men även startade 2018 på ett lika bra sätt.

Jag och min familj åkte upp till Falun till min mamma och min bror med familj för att fira nyår, plus att få in lite träning.

Jag och Daniel var ute och åkte skidor sent på kvällen i ett skidspår som ej var upplyst. Efter vi kommit in en bit i skogen släckte vi våra pannlampor, bara för att njuta av mörkret och tystnaden, det var jätte mysigt.

Bilder från kvällsåkningen

På dagen var vi ute i skogen, åkte pulka och grillade korv mitt i snön:)

Detta var uppskattat av alla inblandade.

Vi åkte även skridskor med barnen, vilket tröttade ut dom lite extra.

Det var en av dom första gångerna för mina barn att åka och jag är väldigt imponerade av dom. Dom var så duktiga allihop.

Sen kom den 1:e Januari 2018

Jag och daniel ställde klockan tidigt för att vi ville ut och åka skidor igen.

När vi kom fram till strået så visade det sig att de hade kommit ca 1dm ny snö och ingen hade självklart varit där för att spåra nya spår.

Men istället för att åka hem, så plockade vi ut skidorna och började åka. Första varvet var ganska tungt men varv nummer 2 var betydligt lättare för då hade vi spårat själva:)

Som sagt avslutet på förra året och början av detta året var riktigt bra, på alla sätt och vis.

De enda som är tråkigt är att vi bor så långt ifrån varandra, så tillfällena att ses blir glesare. Men det kunde varit värre och vi kunde bott ännu längre ifrån varandra:)

Nu börjar vi blicka in i 2018, jag har nya mål och nya utmaningar. Är övertygad om att även detta kommer bli ett toppen år!

Gott nytt år och god fortsättning!!