Oj oj oj! De var bra länge sedan jag skrev något här.

Dags att kasta upp en liten text om vad händer i livet.

Jag tränar fortfarande en massa och de rullar på bra. Jag tog ett paus från Ironman 2019, vilket levererade väldigt blandade känslor. Kändes rätt i början då min träning inom triathlon inte kändes lika rolig längre. De kändes mer som ”ett måste” än vad det var kul. Fick inte till några bra pass, fick prestationsångest och därav ville jag inte köra IM 2019. När platserna väl var slut och det var klart att de inte skulle bli nått IM under 2019, så kom helt plötsligt suget tillbaka igen.

Dock hade jag redan sålt min tempohoj. Så utan någon hoj så började jag lägga en massa tid på den gren jag alltid haft svårast för och även alltid varit sämst på, löpningen.

Jag började köra intervaller, korta och långa pass med mycket fokus på att bli snabbar och att nöta längre distanser. Jag började slå mina rekord på distanserna 5km 10km 21km.

Plus att jag och min bror med råge slog våra distansrekord i somras också när vi körde backyard Borlänge och vi sprang 8 mil ihop.

Sedan i mitten på juni så lånade min goda vän Stefan ut sin grymt fina tempohoj till mig, vilket gav mig en möjlighet att börja nöta mil på cykel igen.

Så när augusti kom och de var dags för alla grymma atleter att köra Ironman, så fick jag stå vid sidan av, samtidigt som jag förmodligen var i min hittills bästa form.

Så vad passade då inte bättre, än att anmäla sig till 2020 och sedan köpa sig en ny tempohoj? Så nu är jag redo och i augusti 2020 ska jag vara i ännu bättre form än i år.

Håller även på just nu att testar för att se vad min kropp klarar av.

Jag testar just nu att träna utan uppehåll.

Har tränat många dagar utan uppehåll hittills, idag är jag på dag 274 och mitt mål är att försöka klara 1 år, 365 dagar.

Passar på att slänga upp lite bilder från sommaren som varit och på nya hojen:)

Och glöm aldrig, Kan jag kan du!

Ha de bäst.